Cart 0 x

Despre Noi

Suntem o echipă pasionată și experimentată în domeniul divertismentului digital, specializată în furnizarea de servicii de cabine foto și 360 video booth-uri. Ne dedicăm să aducem un plus de distracție și interactivitate la diferite evenimente, cum ar fi nunți, petreceri, evenimente corporate și campanii de marketing.Ceea ce ne diferențiază este atenția noastră la detalii și dorința noastră de a crea experiențe de neuitat pentru clienții noștri.

Fiecare eveniment este unic, așa că ne adaptăm serviciile și oferim opțiuni personalizate pentru a satisface nevoile și preferințele fiecărui client.Echipa noastră este formată din profesioniști talentați, cu experiență în domeniul divertismentului și tehnologiei. Suntem dedicați în a oferi servicii de înaltă calitate și ne străduim să asigurăm un proces ușor și fără griji pentru clienții noștri.Fie că este vorba de capturarea instantanee a momentelor speciale în cabina foto sau de crearea de videoclipuri impresionante în 360 video booth, suntem determinați să aducem zâmbete pe chipurile oaspeților și să creăm amintiri de neprețuit.

Contactează-ne astăzi și lasă-ne să aducem un strop de magie și distracție la evenimentul tău. Vom fi încântați să colaborăm cu tine și să transformăm momentele tale speciale în experiențe remarcabile și memorabile.

X
× Cu ce te putem ajuta?